dimecres, 28 de març del 2012

Jornada de portes obertes


Hui de 6h a 8h el insti estava ple de gent, siga adults, xiquets... En fi que hui totes les persones que vulgen poden vindre a vore el centre i els alumnes que tingen extraescolars poden anar. El mestre que esta en l'aula dona una explicació del que més o menys es fa a l'activitat.

La gent es divideix en grups i pasen per: el pabelló d'esports, aules del centre(revista, dibuix, laboratoris...)

És una bona oportunitat per a que els alumnes de sisé de primaria coneguen un poc més el que es fa a l'institut i com és el seu nou cole.

Fins la setmana que ve!!!!

dimecres, 21 de març del 2012

NOTÍCIES D'ACTUALITAT

L'assasí de Toulouse descobert.

Fa uns dies, a una escola jueva de Toulose, Francia van ser assasinats tres xiquets menors de edat i un adult. El assasí és un home de 24 anys que es desplaçava en moto i possible culpable de la mort de tres militars, en la mateixa ciutat la semana pasada. Ja l'han descobert, ja saben qui es i per tant, avui la policia ja el té localitzat. Fins ara estan esperant a que abandone la casa en la que es troba refugiat.



Zara, líder mundial de la moda.

El grup Inditex (Zara) s'ha convertit en el lider mundial de la moda al superar a la empresa sueca H&M. Aquest ja era líder en ventes, per valor en Bolsa i per nombre de tendes, pero fins ara, fins aquest últim any no habia superat a H&M en beneficis. Inditex, també ha col.laborat a la desocupació donant més llocs de treball i més oportunitats de treballar a una gran quantitat de persones.



El Real Madrid de basquet és avui el líder mundial.

El Real Madrid ha vençut per 76-55 al Blancos de Rueda Valladolid, en un partir aplaçat de la jornada 23 i es coloca líder per sols un punt en el total de la Lliga Endesa: +275 per als blancs, +274 per al Barça Regal.



Gemma Mengual es retira.

La nadadora catalana de natació sincronitzada es retira de la competició per motius personals, com afirmava fa uns dies. Sols desitja passar més temps amb la seua familia i amb el seu fill. No assitirà als Jocs Olímpics de Londres on pensava participar per equips.







dimecres, 14 de març del 2012

Notícies d'actualitat (per a Toni que s'ha enterat hui)

Què es pot fer als 16 anys?

Penseu que algú pot estar preparat per a casar-se i no per a comprar tabac? Aquestes són algunes de les coses que es poden o no fer als 16 anys:

+Es pot tindre un treball.
-No es pot obrir un compte bancari sense el consentiment dels pares.
+Es pot tindre relacions sexuals.
-No es pot consumir alcohol.
+Es pot sotmetre a una operació.
-No es pot fer-se un pearcing o un tatoo sense el consentiment dels pares.