dimecres, 29 de febrer del 2012

Quan es llig poc, es pega molt.

Hui hem col.laborat amb els alumnes de fotografia per gravar la veu que ens explicarà a un video, la semana que ve, el que és un lip dub. No hem fet molt més, sols continuar els articles que ja estaven en procés.

Inaugurem nua nova secció, anomenada TEMES D'ACTUALITAT, on algunes semanes vos informarem de les últimes notícies que influeixen al món. Esperem que vos agrade i que disfruteu llegint-la.

Adeu, bona setmana de part dels vostres redactors, simpàtics, amables, treballadors... Silvia, Lucia, Laura... i Toni :)
I la resta de redactors!!!

Temes d'actualitat

Primavera anticipada i sequia

Com tots ja sabeu aquest hivern ha sigut un dels menys freds i plujosos, ja que fa un mes, a gener, les temperatures eren de 20ºC aproximadament. Ara a Febrer, com a conseqüencia d'açò sofrim una sequia que va en augment i que esta afectant a molts llauradors i al seu cultiu.



#Primaveravalenciana

Aquest es el hastack que han utilitzat els manifestants de València, que estan lluitant en contra dels retalls d'educació. Fa una setmana el centre de València era intransitable per les continues lluites entre policia i manifestants pero fins fa uns pocs dies algunes ciutats com Barcelona s'han solidaritzat amb els alumnes. La situació d'ara és preocupant perquè quan es llig poc, es pega molt.

dimecres, 15 de febrer del 2012

Yo,soy mi mejor amigo y mi peor enemigo...


Com ja fa molt que no vos comentem el que estem treballant hui hem decidit fer-ho ...
Hui hem estat treballant en nous i vells articles.Hem treballat l'article de les momies, també el de Laura gallego, un altre com el del menjador, el sambori o els artistes que han faltat fa poc.

NOTICIA BOMBA :

El lip-dup del cole es realitzara, esta en procés de realització. Les preparacions han començat ja i vos anirem informant de totes les decicions.



http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI


Ací un xicotet abans de un dels nostres articles.



Ens acomiadem fins la setmana que ve :)

dimecres, 8 de febrer del 2012

Per què aci adorem els eriçons


Aquestes petites mascotes són taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan adorables que no et podràs resistir a estimar-los i com a record per a vosaltres.
Pluja de idees: donyet, setmana cultural fí, charles chaplin, estela reynolds, fresquiviris, bollycaos, eriçons, estiu, calor, sabanyons, rosquilletes de cacuhets, xoni, rastafari, kameloide...

Dedicat a tots els redactors i a Maite, amb la col.laboració de Voro Palanca i Inma Cerro i redactat per Toni, Laura, SIlvia i punt.