dimecres, 15 de desembre del 2010

És un secret, no li ho digues a ningú.


Ei! Que passa?!

Ací estem Rodolfo i jo, tristos, ja que hui es l'ultima actualització del bloc de l'any i hui (s'encarrega Rodolfo) ens hem pegat la festa pare! (?)
Portem amb els nous articles des de que vam començar i el de la crisi, no avança, perque Enric i les Cris no fan una *****!! Ací l'únic que curra sóc jo.

(Enric)

Avui, hem començat un article sobre grups musicals, Maldita Nerea entre ells, un dels millors grups de musica pop a Espanya.
I com el millorador ens ha deixat, ací hi teniu un video:



Cristina Nadal està fent un article sobre els mites de la musica rock dels anys 60/70, Laura i Maite un sobre la polèmica de les màquines expenedores als centres escolars i Mercé, Lucia i Silvia estan passant a net les entrevistes als professors d'un cole rural i d'un CAES.

CINEMA DE MONCADA

TRON

Als horaris habituals.


Res més, us deixem per una temporadeta.

DE PART DELS REDACTORS DE 'LA REVISTA CALIDOSCOPI' US DESITJEM UN BON NADAL I BON ANY NOU :)

dimecres, 1 de desembre del 2010

I així va ser la nostra excursió





Avanç de l'article CRÒNIQUES VALENTINES, excursió de 4t ESO pel centr històric de València.

La nostra primera parada té lloc a la casa del gran Marqués de Dos Aigües. La verge de l’entrada ens donava la benvinguda a conèixer una família adinerada del moment. Més tard, la guia ens explicaria que la figura era giratòria i quan la família no es trobava a casa, donava a la part del carrer per a protegir la casa dels lladres. D’ estil rococó, aquest monument arquitectònic va deixar impressionats els alumnes del Sant Jaume. Després, en direcció a la catedral, passejàrem pels estrets carrerons del nostre centre històric. No entràrem al temple, però si estudiàrem els diferents estils de les tres portes. De més velles a més joves (estilazo)trobem en primer lloc l’art romànic (Porta de l’Almoina), al segon lloc l’art gòtic (Porta dels Apòstols) i per últim, més esplèndida, del barroc (Porta dels Ferros). I aquesta primera porta ens dugué a les arrels de València, la ciutat d’orígens visigots enterrada al sòl de la part romànica.
Després de la petita explicació ens dirigirem a les torres de Serrans, passant per les places de la Reina i Verge, el Palau de la Generalitat i les Corts. Una vegada arribarem a l’antic límit de València, començà a ploure discretament, però no precisament aigua dels núvols. Els del Sant Jaume, clamant venjança, pujàrem amb pas decidit per parlar amb els culpables de “bona educació".
També sentirem les impressionants vistes, i des de la revista agraïm la confiança que Empar Marqués ens regalà per fer-se càrrec de les entrades a aquest monument valencià

Pròximes excursions: Atenció segon d'ESO que se'n aneu al Semàfor (parc vial a Bétera)
El 20 de desembre, només pel matí

Programació cinematogràfica
: Heroes
dies: 4,5,6
Horaris: els de sempre! Opinió del censu: Nostàlgica, però no l'he vista i tinc ganes. Algú s'apunta? Va, que no tinc amics.

I ara us delectarà la nova companya, Mati de 1r Batxiller:
Estem ací la cristineta i jo ....
que la pelicula diu el sr. millorador que si l'acompanyeu, (busqueu-li novia)
amb tipin xD
Ale! men vaig
Adeuuuu!